Home :: Academic Members :: News

view:32546   Last Update: 2023-4-4

Iman Shahabi-Ghahfarrokhi

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
43.  Masoomeh Mohammadi alamutiIman Shahabi-Ghahfarrokhimaryam shaterian
Photo-modified and photo-degradable starch/Fe3O4/TiO2 nanocomposite: exploring the feasibility of reducing workforce by magnetic recycling
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH Issue - (2024-09-24PP. 1-16 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
42.  Amirhossein BayanloIman Shahabi-GhahfarrokhiSimin Hagh Nazari
Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach
STARCH-STARKE Issue 75 (2023-11-28PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
41.  Ramin Jamali- -- -Majid Panahi GonharaniIman Shahabi-GhahfarrokhiAlireza Moradi
Surface characterization of biodegradable nanocomposites by dynamic speckle analysis
APPLIED SURFACE SCIENCE Issue 16 (2023-08-15PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
40.  Masoomeh Mohammadi alamutiIman Shahabi-Ghahfarrokhimaryam shaterian
Photo–degradable and recyclable starch/Fe3O4/TiO 2 nanocomposites: feasibility of an approach to reduce the recycling labor cost in plastic waste management
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH Issue 1 (2022-08-08PP. 1-14 
  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
39.  Rahmatollah PourataHamid jahangir asfehaniIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Photo-Modification of starch-oleic acid by TiO2: investigation of food packaging properties
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-21PP. 113-127 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
38.  حمید جهانگیراصفهانیایمان شهابی قهفرخیرحمت اله پورعطا
Investigation into extendingshelflife of chicken eggs using UV-C irradiatedstarch-oleic acid coating solutions
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 31-1 (1400/04/01صفحات 67-82 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
37.  Vahideh farzam rad- -Ramin JamaliIman Shahabi-GhahfarrokhiAlireza Moradi
Digital holographic microscopy for real-time investigation of 3D microstructural dynamics of starch-kefiran-based nanocomposite
APPLIED OPTICS Issue 60-16 (2021-05-26PP. 4706-4715 
  علمی-ترویجی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
36.  معصومه محمدی الموتیایمان شهابی قهفرخیحدیثه امین
Biodegradable starch based foam and its modification process: Review
علوم و فنون بسته بندی شماره 44 (1399/12/01صفحات 44-53 
  علمی-ترویجی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
35.  سجاد خادم نخجیریمهسا خلیلیایمان شهابی قهفرخیدوبختی فرامرزهادی الماسی
Methods of extending shelf-life and use of novel packaging systems of button mushroom (Agaricus bisporus) : Review
علوم و فنون بسته بندی شماره 43 (1399/09/30صفحات 50-63 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
34.  حمید جهانگیراصفهانیایمان شهابی قهفرخیرحمت اله پورعطا
Photochemical Modification of Starch-Oleic Acid Composite as a Biodegradable Film in Food Packaging
مجله مهندسی بیوسیستم ایران شماره 51 (1399/09/01صفحات 643-654 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
33.  مژده کریمیفریده طباطبائی یزدیسیدعلی مرتضویایمان شهابی قهفرخیجمشیدخان چمنی
Improvement of GABA production and survival of Lactobacillus brevis G42 in simulated gastrointestinal conditions by soy- alginate microcapsulation
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105 (1399/08/10صفحات 47-62 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
32.  Abbas Ali BahariIman Shahabi-GhahfarrokhiDavoud Koolivand
Kefiran ameliorates malfunctions in primary and functional immunecell scaused by lipopolysaccharides
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 165 (2020-09-15PP. 619-624 
  علمی-ترویجی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
31.  معصومه محمدی الموتیایمان شهابی قهفرخیمریم شاطریان
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده ار فوتوکاتالیست ها
علوم و فنون بسته بندی شماره 42 (1399/06/01صفحات 68-79 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
30.  - -- -Seyyed Ali MortazaviIman Shahabi-Ghahfarrokhi- chamani
Development of active antimicrobial poly (L-glutamic) acid-poly (L-lysine) packaging material to protect probiotic bacterium
POLYMER TESTING Issue 83 (2020-03-01PP. 1-8 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
29.  حمید جهانگیراصفهانیایمان شهابی قهفرخیرحمت اله پورعطا
Modification of hydrophilic properties of starch film by simultaneous use of oleic acid and UV ray
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 29-4 (1398/12/01صفحات 125-138 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
28.  فاروق خلیفه زادهایمان شهابی قهفرخی
Investigation of the characteristics of polycaprolactone-TiO2 nanofibers as nanooxygen scavenger in the food active packaging exposed to UV-C radiation
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 29-2 (1398/08/08صفحات 65-79 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
27.  داود سالارباشیمصطفی شهیدی نوقابیبی بی صدیقه فضلی بزازسیدعلی مرتضویایمان شهابی قهفرخیاحمدی رضا
Investigation of physicochemical and microbial properties of soy flour polysaccharide based films containing silicon oxide nanoparticles
نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 10-2 (1398/07/01صفحات 47-55 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
26.  Iman Shahabi-Ghahfarrokhi- -
Using photo-modification to compatibilize nano-ZnO in development of starch-kefiran-ZnO green nanocomposite as food packaging material
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 124 (2019-03-01PP. 922-930 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
25.  Iman Shahabi-GhahfarrokhiVahid Goodarzi- -
Production of starch based biopolymer by green photochemical reaction at different UV region as a food packaging material: Physicochemical characterization
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 122 (2019-02-19PP. 201-209 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
24.  حمید جهانگیراصفهانیایمان شهابی قهفرخی
Modification methods of hydrophilic properties of starch biopolymer as a biodegradable food packaging material: review
علوم و فنون بسته بندی شماره 34 (1397/05/30صفحات 32-45 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
23.  فاروق خلیفه زادهایمان شهابی قهفرخی
Investigation the characteristics of oxygen scavengers in active food packaging
علوم و فنون بسته بندی شماره 33 (1397/03/31صفحات 6-15 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
22.  Vahid GoodarziIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Development of photo-modified starch/kefiran/TiO2 bio-nanocomposite as an environmentally-friendly food packaging material
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 116 (2018-05-31PP. 1082-1088 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
21.  - -Iman Shahabi-GhahfarrokhiVahid Goodarzi
Preparation of UV-protective starch/kefiran/ZnO nanocomposite as a packaging film: Characterization
Food Packaging and Shelf Life Issue 16 (2018-04-09PP. 103-111 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
20.  Mahbobeh Hasan niaIman Shahabi-Ghahfarrokhi- -
Development and Characterization of a Novel Ecofriendly Biodegradable Whey Protein Concentrate Film with nano-SiO2
International Journal of Food Engineering Issue 14 (2018-02-20PP. 1-10 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
19.  Vahid GoodarziIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Photo-producible and photo-degradable starch/TiO2 bionanocomposite as a food packaging material: Development and characterization
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 106 (2018-01-01PP. 661-669 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
18.  فاطمه هدایتی رادانوشه شریفانفرامرز خداییانایمان شهابی قهفرخی
Preparation and Characterization of Pullulan-Soy Protein Concentrate Blended Film Incorporated With Zataria multiflora and Artemisia biennis Essential Oils
jundishapur journal of natural pharmaceutical products شماره 12 (1396/09/09صفحات 1-6 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
17.  Davoud Salar bashiMostafa shahidi noghabiBibi sedigheh Fazli BazzazIman Shahabi-Ghahfarrokhi- -Ahmadi reza
Eco-friendly soluble soybean polysaccharide/nanoclay Na+ bionanocomposite: Properties and characterization
CARBOHYDRATE POLYMERS Issue 169 (2017-04-30PP. 524-532 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
16.  Vahid GoodarziIman Shahabi-Ghahfarrokhi- -
Preparation of ecofriendly UV-protective food packaging material by starch/TiO2 bio-nanocomposite: Characterization
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 95 (2017-02-01PP. 306-313 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
15.  - separdarEbrahim RahimiIman Shahabi-Ghahfarrokhi- -
Production and Investigation of physical and mechanical properties of soy protein isolate - tragacanth based composite film
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 5 (2017-01-19PP. 620-629 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
14.  حمیده سپردارابراهیم رحیمیایمان شهابی قهفرخی
Investigation of the physical and mechanical characterization of soy protein isolate-tragacanth-nano cellulose
مجله مهندسی بیوسیستم ایران شماره 3 (1395/09/30صفحات 431-439 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
13.  وحید گودرزیایمان شهابی قهفرخی
Production of starch film by photochemical reactions: Physicochemical characterization
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 26 (1395/09/30صفحات 519-530 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
12.  داود سالارباشیسیدعلی مرتضویمصطفی شهیدی نوقابیبی بی صدیقه فضلی بزازناصر صداقتمحمد رمضانیایمان شهابی قهفرخی
Investigation of physicochemical and microbiological characteristics of prepared films containing nanoparticles of titanium oxide based on soy flour polysaccharide
طلوع بهداشت شماره 4 (1395/08/30صفحات 91-103 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
11.  داود سالارباشیسیدعلی مرتضویمصطفی شهیدی نوقابیبی بی صدیقه فضلی بزازناصر صداقتمحمد رمضانیایمان شهابی قهفرخی
Investigation of Physicochanical, Microbial Properties of Soy Polysaccharid Based Films Contain Nano Titanium Dioxide
طلوع بهداشت شماره 15-4 (1395/08/30صفحات 91-103 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
10.  داود سالارباشیسیدعلی مرتضویمصطفی شهیدی نوقابیبی بی صدیقه فضلی بزازناصر صداقتمحمد رمضانیایمان شهابی قهفرخی
Investigation the physico-mechanical, structural and thermal properties of films based on soy flour polysaccharide contain cloisite Na
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 56 (1395/07/01صفحات 69-79 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
9.  Davoud Salar bashiSeyyed Ali MortazaviMostafa shahidi noghabiBibi sedigheh Fazli BazzazNaser SedaghatMohammad RamezaniIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Development of new active packaging film made from a soluble soybean polysaccharide incorporating ZnO nanoparticles
CARBOHYDRATE POLYMERS Issue 140 (2016-04-20PP. 220-227 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
8.  Mahbobeh Hasan niaFaramarz KhodaiyanRezvan PorahmadIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Development of ecofriendly bionanocomposite: Whey protein isolate/pullulan films with nano-SiO2
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 86 (2016-01-13PP. 139-144 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
7.  Mahbobeh Hassan niaFaramarz KhodaiyanIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Modification of functional properties of pullulan–whey protein bionanocomposite films with nanoclay
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Issue 52 (2015-11-30PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
6.  محبوبه حسن نیافرامرز خداییانرضوان پوراحمدایمان شهابی قهفرخی
Functional Properties of Composite Edible Film Based Made with Whey Protein-Pullulan
تحقیقات مهندسی کشاورزی - موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره 16 (1394/08/15صفحات 45-56 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
5.  Iman Shahabi-GhahfarrokhiFaramarz KhodaiyanMohammad MousaviHossein Yousefi
Green bionanocomposite based on kefiran and cellulose nanocrystals produced from beer industrial residues
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 77 (2015-06-30PP. 85-91 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
4.  Iman Shahabi-GhahfarrokhiFaramarz KhodaiyanMohammad MousaviHossein Yousefi
Effect of γ-irradiation on the physical and mechanical properties of kefiran biopolymer film
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 74 (2015-03-31PP. 343-350 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
3.  Iman Shahabi-GhahfarrokhiFaramarz KhodaiyanMohammad MousaviHossein Yousefi
Preparation and Characterization of Nanocellulose from Beer Industrial Residues Using Acid Hydrolysis/Ultrasound
FIBERS AND POLYMERS Issue 16 (2015-03-31PP. 529-536 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
2.  Iman Shahabi-GhahfarrokhiFaramarz KhodaiyanMohammad MousaviHossein Yousefi
Preparationof UV-protective kefiran/NanoZnO nanocomposite: physical and mechanical properties
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 72 (2015-01-01PP. 41-46 

1.  ایمان شهابی قهفرخیمحمد امین حجازیعادل احمدی زنوزبابک قنبرزادهعلی ایاسه
Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice by pomegranate peel extracts
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 33 (1390/08/15صفحات 79-90 


Presentations in Seminars & Conferences


ملی معتبر 14. Hamid jahangir asfehaniIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Methods for removing ethylene from over-gardening products to increase shelf-life
- دانشگاه شهید باهنر کرمان, کرمان, 2018-01-31 - 2018-01-31
ملی معتبر 13. Hamid jahangir asfehaniIman Shahabi-Ghahfarrokhi
Exacerbation of hydrophobicity in starch as a green biopolymer
- دانشگاه شهید باهنر کرمان, کرمان, 2018-01-31 - 2018-01-31
ملی معتبر 12. Faezeh gohari ghalehroudkhaniIman Shahabi-GhahfarrokhiDobakhti faramarz
Different types of lipid base nanocarriers in the food industry
- دانشگاه شهید باهنر کرمان, کرمان, 2018-01-31 - 2018-01-31
ملی معتبر 11. Maryam jalili safarianIman Shahabi-Ghahfarrokhi
حذف فلزات سنگین از آب به روش نانوفیلتراسیون
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 10. Sahar majlesnezhadIman Shahabi-GhahfarrokhiVahid GoodarziMasoud Ghorbani
بررسی مکانیسم مهاجرت نمک در پنیر سفید ایرانی تولید شده به روش فراپالایش
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 9. Masoud GhorbaniIman Shahabi-GhahfarrokhiSahar majlesnezhadVahid Goodarzi
مهاجرت مونومرها از پلی مرهای بسته بندی به مواد غذایی
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 8. Sajjad valinezhadIman Shahabi-GhahfarrokhiSomayeh Jafari
مکانیسم خشک کردن کف پوشی
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 7. Ali Izadi KandaziIman Shahabi-Ghahfarrokhi
بررسی انتقال جرم و مکانیسم خشک شدن مواد غذایی توسط امواج فراصوت
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 6. Vahid GoodarziIman Shahabi-GhahfarrokhiMasoud GhorbaniSahar majlesnezhad
بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 5. Sajjad valinezhadIman Shahabi-Ghahfarrokhi
استفاده از فناوری مادون قرمز در فراوری مواد غذایی
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 4. Firoozeh BazrafkanIman Shahabi-Ghahfarrokhi
بررسی مکانیسم انتقال جرم و خشک کردن مواد غذایی توسط امواج مایکروویو
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2016-02-19
بین‌المللی 3. Iman Shahabi-GhahfarrokhiHossein YousefiFaramarz KhodaiyanMohammad Mousavi
Physical characterization of UV-protective kefiran/NanoZnO nanocomposite
5th International Conference in Nanostructures sharif University of Technology, کیش, 2014-03-06 - 2014-03-09
ملی معتبر 2. محبوبه حسن نیافرامرز خداییانرضوان پوراحمدایمان شهابی قهفرخی
بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر-پولولان به وسیله نانو رس
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز, شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09
ملی معتبر 1. امیر بیگیامیر شاکریانابراهیم رحیمیایمان شهابی قهفرخی
تولید ماست کم‌چرب با استفاده از ژل به‌دانه
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز, شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09

 

 

Copyright © 2025, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir